Kringloop

Geen traditionele kringloop

De meeste traditionele kringloopwinkels krijgen subsidie van de gemeente voor de verwerking van grof vuil. Wij krijgen geen subsidie en draaien volledig op eigen kracht. Onze kringloop is dan ook anders en géén kringloopwinkel zoals we die allemaal wel kennen, waar je alle afgedankte spullen en grofvuil kunt brengen.

Hoe werkt het dan wel?

De grote meubels en speciale items kunt op de website vinden. Bij interesse, stuur een berichtje en op afspraak kun je de meubels bekijken en ophalen.

Naast tweedehands spullen hebben we ook vaak mooie nieuwe spullen die we in partijen opkopen. Dus ben je fan van merken als PTMD, Kolony of Countryfield? Dan kan je bij ons voordelig jouw slag slaan.

Wil je een keer komen neuzen? Ook dat kan op afspraak. Daarnaast zijn we iedere vrijdag en zaterdag geopend van 9:00 tot 13:00 uur. Je vindt ons aan de Kerkstraat 6a in Didam.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Uiteraard komt ook de netto opbrengst van de kringloop volledig ten goede aan de Nederlandse asieldieren.

2e hands spullen ophalen

Heb je opruimwoede gehad en wil je spullen kwijt? Wij halen bruikbare inboedels/spullen gratis op binnen een straal van 15 kilometer rond Didam. Deze spullen knappen wij indien nodig op en daarna verkopen we deze weer voor een bescheiden bedrag, zodat ze een nieuwe bestemming krijgen.

Spullen brengen kan, maar altijd in overleg, omdat onze ruimte beperkt is en we simpelweg niet alles wat nog goed is, kunnen verkopen.

Markt Enschede
Brocante markt Oosterbeek