Anderen over ons

Wij vinden ons werk hartstikke leuk. Maar belangrijker is wat onze klanten vinden.

Bekwame bikkels die van aanpakken houden

‘Klussen en Kringloop heeft me geholpen bij het leeghalen van het huis van mijn vader. Zijn huis was verkocht en mijn zus en ik wonen te ver weg om de spullen uit te zoeken en af te voeren.

Angelique en Marco kwamen kijken en samen bespraken we de aanpak. Wat ze niet konden verhandelen, voerde ik zelf af. De rest namen zij mee. Die spullen gaven ze een tweede leven. Geweldig toch?

De hele ontruiming verliep in goed onderling overleg. Angelique en Marco zijn echte bikkels en werken ontzettend hard om de klus te klaren. Ze zijn bekwaam, lief en warm en ze begrepen heel goed dat het voor mij op sommige momenten toch wel moeilijk was.

Tegen 18.00 uur was de klus geklaard en was ik ontzettend blij dat het huis leeg is. Weer een zorg minder. Helemaal top jongens! Bedankt voor alles!’

Suzanne over de hulp bij een ontruiming

Laat je klussen met een gerust hart over aan Marco

‘Mijn Velux dakraam ging niet meer dicht en het huis werd verkocht. Ik moest daarom dit gebrek verhelpen. Gelukkig hielp Klussen en Kringloop me uit de brand.

Marco repareerde het raam snel en vakkundig. En door de goede ervaring met hem besloot ik mijn resterende klussenactielijst ook maar aan hem over te dragen. Zo schilderde hij het trapgat, hing de buitenlampen op, boorde gaten in muren waar ik echt niet met mijn boor in kwam en verving kapot glas in mijn kastdeuren. Hij blij, ik nog blijer.

Dat met de omzet een goed doel gesteund wordt is natuurlijk hartstikke sympathiek. Dat was voor mij wel de trigger om hen in te schakelen. Naast dat zijn het twee leuke mensen, die niets te veel is en die nooit klagen of zeuren. Dus graag tot een volgende keer!’

Petra over de hulp bij verschillende klussen

'Perfect schilderwerk afgeleverd, ons huis ziet er weer prachtig uit. Bedankt daarvoor.'

Over schilderwerk

"Zo waren de bol-esdoorns om 10.00 uur vanmorgen.

Nadat Angelique de diverse scharen ter hand nam, was het klusje snel geklaard.”

“Kijk. Toen zagen ze er zo uit. Binnen twee uur geknipt en geschoren.

Bedankt Angelique, je bent een vakvrouw!!”